12inchCity, The Techno trilogy (ADE Special)

Van de diepste DETROIT house, naar rauwe Berlijnse techno en terug. Dat is de reis die je op 12inchCity tijdens Amsterdam Dance Event 2010 maakt in Club Odeon. Drie zalen, drie stijlen en drie steden.

Ravepaspoort? Check. Tomeloze energie en de wil om ongegeneerd te dansen alsof het je laatste dag is? Check. Een gruwelijke line-up met op ieder moment voor elk wat wils? Check.

OK, daar gaan we dan. Beginnend in de straten van Berlijn kom je terecht in een club waar de beats dwars door de muren heen beuken en waar het tijdstip niet uitmaakt, in Berlijn is het altijd feest. De Berlijnse nachten zijn lang en heftig en de Amsterdammers gaan bewijzen moeiteloos mee te kunnen draaien in deze duistere draaimolen van Duitse beats.

In de Amsterdamse straten kom je in een sprookjeswereld van blacklight en fluorescerende raveverf terecht. Hier zie je dat de nieuwste generatie Amsterdamse dj’s moeiteloos mixt met de meer ervaren platendraaiers uit 020. Het jonge, gretige talent tegenover de mannen die al wat meer jaren boven de draaitafels hangen, in Amsterdam lijkt iedereen tegenwoordig bevlogen te zijn door de magie van meesterlijke housemuziek.

Op de straathoeken van Detroit wordt er zo smooth gedraaid dat de dansvloer bijna te glad wordt om je nieuwste danspassen op te tonen. Soulfulle vocals gemixt met een klappende beat zorgen voor de gebalde vuist en de arm in de lucht. Laat je meenemen op de reis van funk en groove, maar zorg dat je je stevig vasthoudt aan de Detroit trein, want op muurplakkers wordt niet gewacht.

Dus doe je raverugzak om, doe je pet op en je jas aan, en dan is het nog maar een woord. GAAAAANNNN!!!!!

12inchCity, The city that never sleeps

Line-up: (ADE special) Techno Trilogy (23:00 – 08:00)

Alexander Kowalski (Live) (Magnet Musik Berlin, DE)
Le Chien Perdu (Live) (Karat, NL)
William Kouam Djoko (ThirtyOneTwenty, NL)
Motor City Drum Ensemble (Circuit, DE)
Flowing (Vivid, NL)
San Proper (Dekmantel, NL)

Jaime Frias Amadori (Boom, NL)
Mikael Tona (4Fools, NL)
Martin Bell (4Fools, NL)
Bob Nagel (Punt NL, NL)
Michael jaques (Dekmantel, NL)

Joeno (4Fools, NL)
De Kleine Raver (Plak, NL)
Dickson (Vaag, NL)
Aike (Vaag, NL)
Muki (4Fools, NL)

See you there ;)!

VVK = 17,50€

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.