2 x Stageplaats 12inchCity 

2 x Stageplaats 12inchCity 2015 INDEPT Amsterdam (o.a. verantwoordelijk voor 12inchCity’s ALCATRASH, CODE AM, GRAEFENTHAL en FLOAT) is op zoek naar twee enthousiaste stagiaires. Een productie en een communicatie stagiair.

Ga je regelmatig uit naar festivals, clubavonden en underground feestjes en ben je cultureel-en milieubewust, extravert, representatief, overtuigend, nl-3 kijker, actief op facebook en heb je ook nog een goede uitstraling?
Dan is 12inchCity op zoek naar jou.
Voor allerlei soorten promo-werk in het land (we zoeken uit alle steden promoters) zijn we op zoek naar promoters en een leader of the pack.
Leeftijd 20 – 30 jaar.

Bij het voldoende slagen van je missie krijg je toegang tot alle festivals en feestjes van 12inchCity en dat zijn:

ALCATRASH gevangenis Noordsingel
THT
CODE AM Radio Kootwijk
OTR Paleis Soestdijk (vervolg op MONARCK)
This will be MINE
Graefenthal Kloosterfestival
FLOAT Festival
and many more to come……

Na 11 uur vast te hebben gezeten sta je weer buiten. Een keiharde tijd was het. Om je weer te laten wennen aan de grote mensen wereld is er een re-intergratie traject voor je uitgestippeld in de tofste club in Rotterdam; de Toffler.
Vier je bevrijding van 23.00 tot 06.00u.
Tickets alleen beschikbaar aan de deur.

Line-up
Marc Romboy (DE, Systematic Recording)
Warren Fellow (Lucid Flow)
Kadit Pelit (Undertone)
Hosman (12inchCity, DEEP)

Is je interesse gewekt? Mail dan je cv, foto en relevante werkervaring naar info@12inchcity.nl

ps: we zoeken dedicated promoters voor 12inchCity, dus werk je al voor andere organisaties dan heeft het geen zin om te reageren.

Alcatrash festival was binnen twee dagen uitverkocht! 12inchCity wil iedereen danken voor het vertrouwen. Over een aantal weken is er voor enkelen nog een heel bijzondere manier om alsnog toegelaten te worden tot de gevangenis. Meer info hierover vind je op onze facebookpagina.

Afgelopen vrijdag heeft VPRO’s 3voor12 een top10 samengesteld van inspirerende festivallocaties. ALCATRASH NEWS Surreëel en gevangen is het gevoel dat wij nu hebben. Volslagen onverwacht kregen wij afgelopen week het bericht vanuit de gevangenis aan de Noordsingel dat ALCATRASH op 14 en 15 februari…

ALCATRASH verzet

ALCATRASH NEWS
Surreëel en gevangen is het gevoel dat wij nu hebben. Volslagen onverwacht kregen wij afgelopen week het bericht vanuit de gevangenis aan de Noordsingel dat ALCATRASH op 14 en 15 februari niet door kan gaan.
We werken keihard aan mogelijke oplossingen die mogelijk leiden tot uitstel ipv afstel. Wij streven natuurlijk naar een nieuwe datum in het voorjaar.

Hetgeen we nu kunnen bieden voor je ticket is:

  1. je ticket volledig terugbetalen*;
  2. je ticket te bewaren voor een korting op een early bird ticket voor GRAEFENTHAL IV;
  3. naar CODE AM Radio Kootwijk, 29 maart, komen (indien nog beschikbaar) met dit ticket zonder bijbetaling;
  4. voorlopig behoudt van ticket voor andere datum ALCATRASH (o.v.b. van gepaste datum)

*Indien je een ticket hebt overgekocht willen we je vragen contact op te nemen met de oorspronkelijke koper. Hij/zij krijgt nl het geld teruggestort.
*alleen tickets van ‘ticketscript’ e-mailadressen kunnen worden omgewisseld

Je kan je keuze 1,2,3 of 4 tot 20 februari doorgeven via de contactpagina www.12inchcity.nl/contact in het vakje bericht:

Onze excuses, we hebben dit nooit zo gewild.
We brengen jullie op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.