News 12inchCity

Juli wordt een prachtige maand voor de stad 12inchCity.

Graefenthal am See 2011

Allereerst is er in het weekend van 9 en 10 juli het eerste internationale festival in Goch (DE), Graefenthal am See 2011. Een 18e-eeuws klooster, gelegen aan een gigantisch blauw meer, opent dan zijn poortdeuren voor alle gelukkigen die benaderd zijn door de speciale 12inchCity “ambassadeurs”. Het heerlijke gevolg hiervan is dat een prachtige mengelmoes van culturen, verrassende vriendengroepen, sympathieke steden, flexe boys en mooie meisjes samen gaan komen voor een dag, een nacht en weer een dag feest. En dat op een locatie die normaliter alleen in je stoutste feestdromen voorkomt, maar niet alle dromen blijken gelukkig bedrog te zijn. De organisatie is de afgelopen tijd een aantal keren op het betreffende klooster met zijn blote voeten in het gras rond gaan lopen, en de sfeer proeft per bezoek zoeter dan de keer daarvoor. Het is bijna niet voor te stellen hoe het zal zijn, op het moment dat er meer dan duizend enthousiaste 12inchCity-burgers zich gaan vergapen aan vier stages, met ongeveer veertig bedreven platendraaiers achter de knoppen en schuiven. Het wordt een ervaring die nu al de potentie heeft om de geschiedenisboeken in te gaan als een onvergetelijke logeerpartij. Wellicht is een definitie als Woodstock 2.0 een iets te idealistisch streven, maar zoals al eerder aangegeven, niet alle dromen zijn bedrog.

FLOAT 2011

Mocht je als fanatiek feestvierder verhinderd zijn om dit wervelende weekeinde aan te dienen, dan is 12inchCity uiteraard de beroerdste niet om je aan het einde van de maand een kans te geven om toch nog wat feestcultuur op te snuiven, figuurlijk gesproken dan. Tussen de gigantische driemaster de Pollux en het welbekende lichtschip op de NDSM-haven, ligt een gigantische pier die op 30 juli als dansterrein ingezet gaat worden. 12inchCity FLOAT, zal in het teken staan van een dag vol meesterlijke muziek, zinderende zon, de verkoelende wind van het water en machtig mooie mensen. De afsluiting van de maand juli in de vorm van elf uur dansen op perfecte partijplaten, is een welverdiend slot van deze maand, in het tijdperk van de stad der steden.

Om te concluderen wordt het een 12inchCity maand om nooit meer te vergeten. 1,5 jaar geleden kon de ravehoofdstad van de wereld enkel dromen van zo’n periode, nu lijkt de verwezelijking van dit doel dichterbij dan ooit. Twee heerlijke locaties, duizenden bezoekers, tientallen dj’s, ontelbare muziektonen en dat verdeeld tussen 21 dagen. Kan het nog mooier worden? 12inchCity denkt van niet, en verwelkomt nu alvast toekomstige inwoners op Graefenthal am See 2011 en FLOAT.

12inchCity, the city that never sleeps.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.