F.A.Q

Informatie 12inchCity presents: Graefenthal am See 2011

Beste 12inchCity bezoekers, hierbij wat antwoorden op vragen die we veel langs zien komen:

Camping

-Iedereen die het campingterrein op wil, zal een campingkaart moeten hebben. Alleen hiermee krijg je het bandje (uitgedeeld aan het begin) waarmee je toegang krijgt tot dat terrein. Zonder bandje wordt je van het campingterrein weggestuurd.

-Er kunnen geen caravans/voertuigen met wielen op het terrein.

-Kom op tijd! Dan heb je ook het beste plekje op de camping voor het uitkiezen. Hoe later je komt, hoe minder invloed je hebt op je plek.

Lockers

Er zijn lockers op het terrein te krijgen. Borg hiervoor is vijf euro, en de kosten zijn ook vijf euro.

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen zijn aanwezig, bij de buurman van het klooster (GMG bordje aanhouden). Deze gebruiken we tot het vol is, parkeer dus niet voor het klooster zelf! Als de GMG parkeerplaats vol is, zullen we vervolgens de plekken voor het klooster zelf gebruiken. De kosten voor het parkeren van je auto zijn 5€

Opening- en eindtijden

De poorten zullen vanaf 12.oo ’s middags op zaterdag geopend worden. Op zondag wordt de laatste plaat rond 18.00 aangezet.

Locatie

Graefenthal am See is een 18e eeuws klooster, wat vroeger gebruikt werd als laatste rustplaats voor personen met de titel Graaf. Vandaar de titel Graefenthal: Dal der Graven.

De afgelopen jaren is het hotel gebruikt als hotel, waar mensen kunnen genieten van de onwaarschijnlijk mooie omgeving en de rust die een klooster met zich meebrengt. Het weekend van 9 en 10 juli zal er op een andere manier genoten worden van de omgeving, maar het zal even mooi blijven.

Route & Vervoer

Graefenthal ligt aan de Maasstraat 48 (Maassstrasse). Dit kan je invoeren in je Tom-Tom. Mocht je die niet hebben dan is er via Googlemaps/routeplanner de route te vinden. Vanaf Nijmegen is het ongeveer een 25 minuten rijden.

OV

Wij raden aan via ns.nl de internationale reisplanner te gebruiken als je met het OV komt. http://www.nshispeed.nl/nl/internationale-treinplanner

Als je om 10.34 vanaf Amsterdam Centraal vertrekt, ben je om 14:20 in Goch! Vanaf daar moet je dan de bus pakken naar Graefenthal.

Als je om 11:10 vanaf Nijmegen vertrekt, ben je ook om 14.20 in Goch.

Faciliteiten

Op het festival kunnen enkel munten worden gepind. Het is niet mogelijk om cash geld te pinnen! Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar eventuele kostbare materialen veilig in kunnen worden opgeborgen. Ook zijn er sigaretten te koop. Wat betreft het eten is er voor alles gezorgd, eigen eten & drinken zal niet worden toegelaten op het terrein.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.