CODE AM Kootwijk

Kom 1 dag mee dansen op Radio Kootwijk of bouw van 1-4 maart je eigen feestje in je bungalow! Dj-setje er in en klaar! Voor iedereen of alleen intimi! Jij bepaalt of de deur open of dicht is
<-<-<-<-<-<-<-<-<- <-<- <-<-<-<-<-<-<-

Line Up 12inchCity presents CODE AM Kootwijk 2013:

♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫♫ ♫ ♫

Guy J (ISR)
Johnny D (DE)
Arjuna Schiks LIVE
William Kouam Djoko
Kid Culture
Kaap de Goede Hoop
Rene Engel
John Wolff
Tim Schilder
Hauk ’n Baum LIVE
MAYK
Dickson & Aike
Matze & Lamdini
Hosman
Umlaut & Die Welle

Vind hier onder alle setjes van de bovenstaande dj’s:

♫ ♫ ♫ ♫♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

RADIO KOOTWIJK CALLING.

Radio Kootwijk is een unieke adembenemde locatie, deze top locatie vraagt om meerdere dagen feest. Het duurt altijd te kort immers. Daarom biedt 12inchCity je de gelegenheid dit feest op verschillende manieren te beleven.
12inchCity trapt af op de zaterdag waar op 2 stages van 12.00 – 23.00 non-stop zal worden gedraaid. De zondag erna is er van 12.00 – 20.00 uur een after in het tropische zwembad van het bungalowpark. Huur een relaxte bungalow en je hoeft helemaal niets te missen. Uiteraard worden er tussen door voor activiteiten gezorgd, onder andere een talenten jacht dus trek je spice girls outfit maar weer uit de kast en zorg dat je alle dagen gezellig van de partij bent!

Prijzen:
Dag kaart voor 2 maart Radio Kootwijk 12:00 – 23:00:
€47,50

Bungalows van 1 tot 4 maart alleen nog 4 personen:
€149 pp

Kaarten zijn verkrijgbaar via Paylogic ticketservice en via onze ticketpagina

Vervoer
Vervoer met gezellige partybussen vanaf verschillende steden via
Informatie en reserveren via:

Male pianist opens the keyboard lid of the black grand piano. Musician prepares to performance on the royale

——- extra informatie ——

Plan het weekend van 2 en 3 maart voorlopig maar even niets.
Naast de top zaterdag (12:00-23:00) waar hele grote namen op afkomen en je op een van uniekste locaties van Nederland beland, is de zondag vanaf 00.00, voor intimi gevuld met heel veel privé bungalow aftertjes, een georganiseerde dikke after in het zwembad en allerlei activiteiten als een dropping zonder iphone ☺, een ‘bij de beesten af’ trefbalcompetitie, een oud hollandsche acid stoelendans, wie is de weerwolf?, super bingo bob, een alternatieve talentenjacht en meer wat er ter tafel komt!

Midden op de kale vlakten van de Veluwe wordt het een weekend vol madness!. Exclusief, want 12inchCity heeft als enige recht gekregen om eens per jaar een dansfeest te organiseren in deze betonnen kathedraal en in het park!
De Nederlandse Dance Scene is fenomenaal. Rock & Roll komt uit Amerika, House is van hier. Onze steden zijn prachtig. De dorpen hier schitterend. De natuurgebieden die ons omringen echter minstens zo grandioos. Hoe voor de hand liggend en tegelijkertijd briljant is het dan beiden te combineren? The full monty. Zonder te overdrijven is de locatie die 12inchCity heeft weten te strikken buitenproportioneel. Het oude zendstation Radio Kootwijk is op een onnozele, bewolkte dag in november al een glanzende vertoning. Bedenk dan maar eens hoe het eruit ziet als 12inchCity er haar creatieve beleving en muzikaliteit op loslaat… Pffff.

Lichtkunst
12inchCity heeft al weer een paar jaar een samenwerking en partnership met Co2RO.
Co2RO werkt met analoge beamers waarin roterende grootbeelddia’s uit eigen laboratorium geplaatst worden.
Geprojecteerde beelden kruipen langs, in en met elkaar en creëren interfererende patronen en abstracte verhaallijnen.
Een projectie is een ‘liveset’ van roterend en stilstaand beeld en licht.
De zoektocht naar het beeld binnen het gegeven architectonische profiel van Radio Kootwijk is een performance op object, vloer , plafond en wand.

Kunst en Decoratie
Non Stop 2000 (Thierry van Raaij) is al jaren verbonden aan 12inchCity als het gaat om ruimtelijke inrichting en decoratie. Op een fijnzinnige wijze weet Thierry de ruimtes aan te voelen en tot op detail in te vullen met vernuft. Wie herinnert zich niet de rode neonletters in het Graefenthal bos met ‘Niet Bang Zijn” en de giga waterbassins in Radio Kootwijk?

Radio Kootwijk opent dus speciaal voor 12inchCitizens haar deuren. En dat is gerust bijzonder te noemen. Dat ze dit ook nog eens doet voor een dancefeest is des te unieker. Twee dikke feesten in één weekend dus. Van warme diepe Techno en melodische, rollende Tech house tot breathtaking Deep house. Genoeg diversiteit dacht de organisatie zo. Maar een toplocatie verdient natuurlijk een memorabele line-up. DJ’s die gek zijn van hun vak. Die wanneer ze eigenlijk in bed horen te liggen, platenwinkels in- en uitlopen opzoek naar die zeldzame beat. Die ene fenomenale loop. Van die gasten met altijd een koptelefoon op hun hoofd. Altijd maar met hun vingers trommelend, tikkend op de tafel. Hun benen. Professionals die zich reeds hebben bewezen. Talenten die dit ongetwijfeld gaan doen. Een ongekende kruisbestuiving tussen beeld & geluid. Een samenspel tussen architectuur en moderne muziek. Dancebeleving 2.0 zo je wilt. O.a. Guy J (Isr), Johnny D (DE), Arjuna Schiks, William Kouam Djoko, Kid Culture, Kaap de Goede Hoop, Hauk ’n Baum, Rene Engel, John Wolff en Dickson & Aike zullen aan het roer staan van deze zeldzame trip middels hun muzikale bevliegingen en geniale uitbarstingen. Waar dit ons brengen zal weet niemand. Dat iedereen tevreden huiswaarts keert wel.

——- Code AM at Radio Kootwijk in het kort ——

  • 2 vette feesten in 1 weekend en de vrijheid om zelf een feestje te bouwen in je eigen bungalow
  • Zaterdag toegang tot 11 uur lang feesten op Radio Kootwijk
  • Zondags feesten in het Tropisch Zwembad van Bungalowpark De Berkenhorst met glijbaan, stroomversnelling, hot-whirlpool, sauna en Turks stoombad. En zie je een beetje pips? Dan pak je nog even de snelbruiner mee!
  • Het is mogelijk om op vrijdagavond al in te checken in het nabijgelegen bungalowpark, zodat je op je gemak kunt uitpakken en fris en uitgeslapen zaterdag je eerste danspasjes kunt maken.
  • Busvervoer tussen het bungalowpark en Radio Kootwijk
  • De keuze uit verschillende bungalows variërend in grootte van 2 tot 10 persoons. Het is ook mogelijk om meerdere bungalows naast elkaar te huren (zie plattegrond).
  • Daarnaast zijn er verschillende type bungalows, van standaard naar heel luxe, compleet met sauna. Kijk voor de verschillende huisjes op www.vakantieparkdeberkenhorst.nl/kootwijk.
  • Een bungalow kan alleen in zijn geheel verhuurd worden.
  • Prijzen variëren van € 149 tot € 199,- per persoon. Deze kosten zijn inclusief ticket voor zaterdag op Radio Kootwijk, beddengoed, eindschoonmaak (no worries, bungalows hoeven alleen veegschoon te worden opgeleverd), reserveringskosten en parklasten.

Vol = vol
Als de huisjes op het park verhuurd zijn, is er geen andere mogelijkheid om nog op het park te komen. Als er nog kaartjes over zijn voor het feest op Radio Kootwijk, dan kun je nog een ticket alleen voor het feest op zaterdag kopen.

Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@12inchcity.nl

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.