RESIDENTS

Joeno

Joeno is de founder en het creatief brein van 12inchCity. Joeno is een echte pionier en dankt nog altijd God op zijn blote knietjes dat hij de begin jaren 90 van de RoXY heeft ervaren. “Iedere donderdag en zaterdag was het bal in de voormalige bioscoop aan de Singel. De RoXY had altijd veel aandacht voor theater en kunst, we verbaasden ons ieder keer wat er ons te wachten stond”

De inspiratie van die tijd draagt Joeno nog altijd met zicht mee. Zijn sets zijn opgebouwd uit melodieuze techhouse, deephouse en warme techno. “Platen moeten altijd een verhaal hebben of dermate complex in elkaar zitten dat het een symfonie wordt aan geluidjes en lijnen” Joeno twists in zijn set zijn altijd diep en verrassend. Zo sloot hij meer dan eens zijn set af met een knijter van een discoplaat.

MAYK

Met trots presenteert 12inchCity MAYK. MAYK was de eerste winnaar van de Graefenthal Legends in 2012. Hiermee mocht hij een track uitbrengen op het 12inchCity label. Deze track, Tabula Rasa, is in 2013 gereleased en is tijdens de laatste ADE al opgepikt door Dave Clark. Dave draaide ‘m in zijn radioshow White Noise en de track stond bovenaan in zijn ‘Best of Techno 2012′ lijst!

HOSMAN

Hosman staat garant voor kwaliteitsmuziek. De jonge producent is afgestudeerd aan de Rock Academie in Tilburg en heeft al menig producties op zijn naam staan waaronder de remix van MAYK’s Tabula Rasa. Hosmans’ muziek wordt gekenmerkt door ambient en lekkere diepe (tech)house.

Soundcloud Hosman
Facebook Hosman
Voor boekingen contact Hosman

MONIQUE PASCALL

Monique Pascall is a versatile DJ and VJ, her ardent love and enthusiasm for music has lead her to explore various genres of music over the years. With her roots firmly placed in the South African dance music scene whilst making waves around Europe, she is known for taking crowds on musical journeys and expands her story-telling with distinct multi-layered sounds. Monique is continuously gaining respect from many techno peers and promoters that are recognising her efforts. Anyone that has seen her play knows first hand that there are no gimmicks or clichés about her, just talent and a passion for the music she plays.

Facebook Monique Pascall
Soundcloud Monique Pascall
Voor boekingen contact Monique Pascall

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.